Geslaagd voor beta examen SQL Server 2012

Beta examen SQL server 2012, ik ben geslaagd!

Na een tijdje studeren, het beta examen doen en nog langer wachten op de uitslag. Heb ik vandaag nog even gekeken op de Prometric site, en ja hoor ik ben geslaag voor het examen:

Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 (071-463)

Nog maar 2 te gaan voor de MCSA certificering en dan nog 2 voor de MCSE certificering. Met de komst van SQL Server 2012 is het certificerings traject weer eens aangepast, wil je hier meer over lezen kijk maar op: http://www.microsoft.com/learning/en/us/certification/cert-sql-server.aspx

Business Intelligence

Van informatieproductie naar informatiegebruik

Het doel van Business Intelligence is beter inzicht te krijgen in de prestaties van uw organisatie, slimme analyses te maken, betere beslissingen te nemen én de juiste acties te ondernemen. Randvoorwaarde hiervoor is de juiste informatie beschikbaar maken voor de juiste mensen op het juiste moment.

MEER

Microsoft SharePoint

Verbeter productiviteit door samenwerking & delen van informatie

Microsoft Sharepoint is de tool voor het zoeken en delen van informatie en samenwerking binnen een Microsoft Office omgeving. Het werkt als een soort intranet. Sharepoint koppelt op slimme wijze Business Intelligence data en workflow capabilities met data uit uw Office omgeving.

MEER

Microsoft SQL Server

Probleemoplossend vermogen en voorspellende waarde

Het probleemoplossend vermogen van een database valt of staat bij de kwaliteit van data in combinatie met de kwaliteit van de databasestructuur. Dat betekent niet langer onoverzichtelijke decentrale Excel- en accessbestanden, maar 1 centraal eenmalig goed opgezette database als basis voor een gebruiksvriendelijk beheer en onderhoud van uw data.

MEER