ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE

Beschikken u en uw medewerkers over de informatie die u nodig heeft? Is de samenhang tussen alle data duidelijk? Durft u met een gerust hart beslissingen te nemen op basis van die informatie? Dragen die beslissingen bij aan een verbetering van de resultaatgerichtheid en performance van uw organisatie?

Dynamic Intelligence organiseert graag een verbeterde informatieproductie volledig gebaseerd op de informatievraag van uw gebruikers. Uitgangspunt hierbij is een brug te bouwen tussen bedrijfsvoering, mensen en informatietechnologie. Want het verzamelen, combineren en transformeren van data tot informatie en kennis is één, maar het succes zit echter vooral in de ‘zachte’ menselijke kant. Uw medewerkers moet immers leren omgaan en werken met de informatie. Dan pas kunt u sturen op resultaat en heeft u meer grip op uw organisatie.

Of het nu gaat om het gehele traject van Business Intelligence, of delen ervan, bij Dynamic Intelligence bent u hiervoor aan het juiste adres.

Business Intelligence

Van informatieproductie naar informatiegebruik

Het doel van Business Intelligence is beter inzicht te krijgen in de prestaties van uw organisatie, slimme analyses te maken, betere beslissingen te nemen én de juiste acties te ondernemen. Randvoorwaarde hiervoor is de juiste informatie beschikbaar maken voor de juiste mensen op het juiste moment.

MEER

Microsoft SharePoint

Verbeter productiviteit door samenwerking & delen van informatie

Microsoft Sharepoint is de tool voor het zoeken en delen van informatie en samenwerking binnen een Microsoft Office omgeving. Het werkt als een soort intranet. Sharepoint koppelt op slimme wijze Business Intelligence data en workflow capabilities met data uit uw Office omgeving.

MEER

Microsoft SQL Server

Probleemoplossend vermogen en voorspellende waarde

Het probleemoplossend vermogen van een database valt of staat bij de kwaliteit van data in combinatie met de kwaliteit van de databasestructuur. Dat betekent niet langer onoverzichtelijke decentrale Excel- en accessbestanden, maar 1 centraal eenmalig goed opgezette database als basis voor een gebruiksvriendelijk beheer en onderhoud van uw data.

MEER