OVER DYNAMIC INTELLIGENCE

De drijvende kracht achter Dynamic Intelligence is Arjan Fraaij. Arjan heeft meer dan 15 jaar ervaring in de ICT (en BI in het bijzonder). BI opdrachten en projecten voor zowel middelgrote als grote opdrachtgevers uit de financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg, zijn bij hem in goede handen.

Of het nu gaat om een eenmalige opdracht of een jarenlange relatie, met Dynamic Intelligence haalt u een gedreven, betrokken en betrouwbare BI-Consultant in huis met een loyale en flexibele instelling. De brede oriëntatie en ervaring in de ICT, een gedegen technische en bedrijfskundige achtergrond en een sterk analytisch vermogen staan garant voor een kwalitatieve vertaling van data en processen in bruikbare (management)informatie. En altijd met de focus op resultaat.

Dynamic Intelligence coördineert en beheert uw project van A-tot-Z. Van consultancy via het ontwerpen en bouwen van data warehouses, tot aan het uitvoeren van business en informatie analyses en het ontwerpen en ontwikkelen van rapporten, dashboards en scorecards. Indien nodig, heeft Dynamic Intelligence een netwerk van externe consultants die (tijdelijk) ingeschakeld kunnen worden. Natuurlijk kunt u Dynamic Intelligence ook inschakelen om de regie te voeren over uw eigen project.

 

MCT.Arjan.Fraaij.Dynamic.IntelligenceMCITP.Arjan.Fraaij.Dynamic.IntelligenceMCTS.Arjan.Fraaij.Dynamic.IntelligenceMCP.Arjan.Fraaij.Dynamic.Intelligence

Business Intelligence

Van informatieproductie naar informatiegebruik

Het doel van Business Intelligence is beter inzicht te krijgen in de prestaties van uw organisatie, slimme analyses te maken, betere beslissingen te nemen én de juiste acties te ondernemen. Randvoorwaarde hiervoor is de juiste informatie beschikbaar maken voor de juiste mensen op het juiste moment.

MEER

Microsoft SharePoint

Verbeter productiviteit door samenwerking & delen van informatie

Microsoft Sharepoint is de tool voor het zoeken en delen van informatie en samenwerking binnen een Microsoft Office omgeving. Het werkt als een soort intranet. Sharepoint koppelt op slimme wijze Business Intelligence data en workflow capabilities met data uit uw Office omgeving.

MEER

Microsoft SQL Server

Probleemoplossend vermogen en voorspellende waarde

Het probleemoplossend vermogen van een database valt of staat bij de kwaliteit van data in combinatie met de kwaliteit van de databasestructuur. Dat betekent niet langer onoverzichtelijke decentrale Excel- en accessbestanden, maar 1 centraal eenmalig goed opgezette database als basis voor een gebruiksvriendelijk beheer en onderhoud van uw data.

MEER